Ovaj čarobni vodeni svijet prostire se na površini od 81.000 m2, a nalazi se u šumovitom zaleđu Novigrada, udaljen svega 5 km od obale i smješten na samom izlazu s istarskog ipsilona (Novigrad – Nova Vas), na cesti između Novigrada i Brtonigle.

Zanimljivi vodeni svijet koji sa 5.600 m2 vodene površine, preko 3 km cijevi i više od 20 atrakcija predstavlja savršen spoj užitka, opuštanja i zabave.

Uz brojne atraktivne tobogane, najveći bazen na valove u Europi i opuštajući hidromasažni bazen, svaki se trenutak proveden u Istralandiji pretvara u pravi doživljaj, dok će dječji kutak sa bazenom, vodenim dvorcem, gusarskim brodićem i toboganima, razveseliti svako dijete.

Kako je aquapark osmišljen za cjelodnevni boravak, uz bogati animacijski program, sportske turnire i aktivnosti, na raspolaganju su i brojni ugostiteljski objekti s obilnom gastronomskom ponudom.

Aquapark  Istralandia kao višestruko nagrađivani aquapark u 2017. godini  prema ocjeni Tripadvisor-a uvršten je na 2. mjesto najboljih vodenih parkova u Europi i 6. mjesto u kategoriji najboljih vodenih parkova na svijetu, što Istralandiju čini izuzetno zanimljivom destinacijom kako djeci tako i odraslima.

Osim već navedenih priznanja, tu je i nagrada Europske zvijezde koju dodjeljuje najpoznatiji europski specijalizirani časopis za zabavne parkove KIRMES Park Magazine iz Njemačke, koje je ujedno i najvažnije europsko priznanje za vrhunske performanse u zabavnoj industriji te osvojeno 5. mjesto u Europi kao najbolji aquapark i 4. mjesto za najbolji obiteljski tobogan „Sea Hole“ na Euro Attractions Show-u (EAS 2018) u Amsterdamu.

Posjetitelje i ove godine očekuju brojna iznenađenja i nove atrakcije stoga otkrijte zašto je najzabavnija voda u Istri samo u Aquaparku Istralandia.